субота, 12 грудня 2020 р.

Тиждень англійської мови

                                      Тиждень англійської мови

        Предметні тижні у школі — одна з найцікавіших форм організації навчально-виховного процесу, можливість і для вчителя, і для учня проявити свої багатогранні здібності. Тиждень англійської мови – це завжди цікаво, пізнавально, захоплююче.

        З 23.11 по 27.11     у школі проводились заходи до Тижня англійської мови.
З учнями  3  класу вчителем англійської мови
Леськів Н.В. було проведено інсценування казки “The little house in the world”. Захід був спрямований на розвиток навичок говоріння. Також учні 3-го класу показали гарні акторські здібності.

       Квест “A playtime” відбувся серед учнів  9 класу. Учні з цікавістю виконували поставлені перед ними завдання і показали хороші знання з англійської мови.

       Дуже жваво та креативно пройшла вікторина серед команд учнів 7 класу. За допомогою різних конкурсів учні  вдосконалювали навички говоріння англійською мовою, а також відтворили деякі традиції британської культури.

       Змагання для знавців англійської мови під назвою “We love English” пройшли серед учнів 8  класу, де школярі удосконалювали знання з англійської мови, розвивали логічне мислення, пам’ять, увагу.

     Цікаво пройшов захід “Topsy-turvy world”, де учні англійською мовою декламували лімерики, удосконалюючи навички мовлення. На завершення заходу вчитель запропонувала  дітям написати свій лімерик англійською мовою.

       Головним принципом тижня англійської мови було залучення всіх учнів, незалежно від рівня їх знань з англійської мови, в події Тижня, пропонуючи їм завдання посильного рівня.

       Тиждень англійської мови пройшов під назвою:

For everyone

                   who knows,

                                    understands,

                                                         likes

                            and is interested in English.

  


























 

Немає коментарів:

Дописати коментар