понеділок, 7 грудня 2020 р.

Військово-спортивні змагання, присвячені Дню Збройних Сил України.

      Військово-спортивні змагання, присвячені Дню Збройних Сил України.

      Щоб стати справжніми захисниками, мужніми та кмітливими, хлопці та дівчата  Верхньобілківського ЗЗСО І-ІІІ ст. на чолі  з учителем фізичної культури і захисту Вітчизни, вже зараз займаються спортом і  загартовуються. А переконатися в цьому можна було, побачивши їх на військово-спортивному святі, приуроченому Дню  Збройних Сил України. Метою заходу було формувати в учнів повагу до військової справи, спорту, прищеплення любові до Батьківщини.

     У змаганнях  брали участь 2 збірні команди 9-11 класів: «Леви» і «Яструби »  Учасники змагань виконували різноманітні конкурсні завдання, що мали спортивний, воєнізований та медичний напрямки. Серед запропонованих учням естафет були такі: капітан- інтелектуал, спецназівець, воєнізована естафета, переправа, шеф-кухар, стрибки в мішках , перетягування канату та інші.

  Окрасою свята став виступ нашої випускниці, а сьогодні, молодої вчительки -практикантки   Леськів Христини з піснею "Ми українці". Позитивного настрою  додали  наші учениці  Савка  Вікторія  з гуморескою Павла Глазового "Дубова ракета "  та  Ярема Марта, Ребко Олеся,  Мельник Вікторія -учасниці танцювального ансамблю "Сунички " Винниківського  народного дому (керівник Наталія Вінярська).

      Учасники команд із завзяттям та цікавістю виконували завдання. Захід пройшов в атмосфері «позитивної конкуренції». За результатами змагань з невеликою перевагою перемогла команда « Леви». Змагання показали, що наші юнаки впораються з високою відповідальністю бути захисником України - воїном ЗСУ.































 

Немає коментарів:

Дописати коментар